Mats Bergh  ANTENNSERVICE 

               Kabel-TV  -  Satellit-TV  -  Digital-TV  -  Data/Nätverk  -  3G/4G/5G

Antenn- och parabolinstallationer


Vi monterar och utför service av antenner för markbunden digital-TV (terrestriell DVB-T/T2) med eller utan Boxer-abonnemang.


De kanaler som idag kan ses utan abonnemang är SVT1 HD, SVT2 HD, Kunskapskanalen, Barnkanalen/SVT24, TV4 HD. 

Alla TV-kanaler kräver en TV-mottagare eller en digitalbox med DVB-T2 tuner.


Vi utför service och installation av alla typer parabolsystem för mottagning av t.ex. Viasat och Canal Digital (Allente) samt program från övriga satelliter.


Nätverksinstallationer


Vi utför installationer av både trådlöst (Wi-Fi) och trådbundet nätverk (LAN) för datatrafik i alla typer av fastigheter såväl villor som kontorslokaler, hyresfastigheter och bostadsföreningar.
Mobilt bredband

Vi monterar system och antenner för mottagning av mobilt bredband (3G/4G). En extern antenn utomhus kan göra stor skillnad jämfört med modemets (mobilroutern)  inbyggda antenn. Vi monterar antenner för alla leverantörer av 3G/4G såsom Telia, Tele2, Telenor, Tre, Net 1 med flera.

Kontrollmätning av mottagningsförhållande av mobilt bredband bör utföras innan val av leverantör.                                                Beställ denna mätning hos oss (protokoll ingår).


RUT-IT avdrag

Vi erbjuder även nätverkstjänster i hemmet med s.k. RUT-IT avdrag till en timkostnad av endast 300:- inkl. moms.Kabel-TV nät


Vi utför service och installation av alla typer av kabel-TV anläggningar.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, samfälligheter och fastighetsägare eller förvaltare av hyreshus.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri projektering.

Kabel-TV nät är som hörs av namnet distribution av signaler via kabel. Fastigheten ansluts då till en befintlig leverantör t.ex. ComHem, Telia, Telenor, Tele2 eller något annat bolag.


Man kan också välja att i egen regi ta emot signaler från satellit och markbundna sändare och distribuera dessa inom den egna fastigheten via ett s.k. SMATV-nät. MF-nät innebär att gemensamma paraboler används men slutanvändaren har en egen satellitmottagare och kan också själv välja vilka program den vill abonnera på.

Den enklaste typen av fastighetsnät är "Boxer-nät" och innebär att man installerar ett nytt eller uppgraderar ett befintligt antennsystem för att ge möjlighet att med egen "Boxer-mottagare" ta emot de (terrestriella) markbundna digitala TV-programmen.

En annan typ av TV-distribution är IPTV där mottagning sker via ett datanätverk oftast i kombination med bredband och eventuellt även telefoni.

Materialförsäljning

Vi har även en begränsad försäljning av antenn- och nätverksprodukter via webbutik. Det går även att handla från grossister (produktleverantörer) via oss, klicka på lämplig leverantör under länkar och skicka prisförfrågan på önskad produkt till oss.