Installation av trådlöst & trådbundet nätverk samt 3G/4G antenner i Norrköping med omnejd

  Ett stabilt och fungerande nätverk är A och O i såväl hemmet som kontoret
  Spara tid och energi, vänd dig till en installatör för att montera och installera ert nätverk. Vi utför installationer av både trådlöst (Wi-Fi) och trådbundet  nätverk för datatrafik i alla typer av fastigheter såväl villor som kontorslokaler, hyresfastigheter och bostadsföreningar. 


  Mobilt bredband -  3G & 4G - Installationer,monteringar
  Vi monterar även system och antenner för mottagning av mobilt bredband. En extern antenn utomhus kan exempelvis göra en stor skillnad för er mottagning jämfört med en liten inomhusmottagare. Vi monterar antenner för alla leverantörer av 3G och 4G såsom Telia, Tele2, Telenor, Tre, Net1 med flera.


  RUT avdrag
  Vi erbjuder RUT-IT avdrag för nätverkstjänster i hemmet

  Verksamhetsområden

  Antenn- & parabolinstallationer

  Vi utför installationer och service av antenner och parabolsystem i Norrköping med omnejd. Vi erbjuder även RUT-IT avdrag för service av nätverksanslutna digitalboxar i hemmet.

  Läs mer

  Nätverksinstallationer

  Vi utför installationer av både trådlöst och trådbundet nätverk i Norrköping med omnejd. Även montering av antenner för mobilt bredband (3G/4G). Vi erbjuder även RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet.

  Läs mer

  Kabel-TV

  Vi utför projektering, installation och service av alla typer av anläggningar för TV- & radioprogram via kabel-tv nät i Norrköping med omnejd.

  Läs mer

  Länkar

  Användbara länkar till leverantörer och partners;

  Läs mer